O nama Vokalna Skupina Tamburaska Sekcija Folklorni Ansambl


G R A D K U T I N A
KULTURNO UMJETNIČKO DRUŠTVO
M O S L A V I N A
Stjepana Radića 3, 44320 Kutina
www.moslavina.hr
kontakt@moslavina.hr


PRIJAVA STARIH ČLANOVA DRUŠTVA

Poštovani,

ovim putem obavještavamo Vas da smo pokrenuli akciju izrade (tj. upotpunjavanje postojeće) baze podataka o svim članovima Društva koji su u proteklih 60 godina sudjelovali u radu istog, a u čemu nam je potrebna i Vaša pomoć.Nastojimo prikupiti što više podataka o plesačima, sviračima, pjevačima, voditeljima, koreografima, tajnicima, predsjednicima, koji su bili članovi Društva.Također molimo sve članove koji u svojim kućnim arhivama posjeduju fotografije ili bilo koje druge dokumente vezane uz rad i djelovanje Društva da nam ih dostave na uvid kako bismo mogli prikupiti što kompletniju dokumentaciju o radu našeg Društva (posebno se to odnosi na period od osnutka Društva 1946. god. do 1982.god.).

Do ove ideje došli smo nakon održanog svečanog obilježavanja 30-te obljetnice kontinuiranog rada i djelovanja FOLKLORNOG ANSAMBLA, te nakon fantastičnog odaziva bivših aktivnih članova istog.

Glede navedenoga, molim Vas da popunite Upitnik koji Vam dostavljamo u privitku ovog dopisa, sa što detaljnijim informacijama i isti vratite što prije (osobno ili putem pošte) na našu adresu.

Ujedno, želja nam je animirati sve naše bivše aktivne članove koji su ostavili neizbrisiv trag u radu kako folklornog ansambla, tako i svih drugih sekcija koje su djelovale unutar Društva i to slanjem obavijesti o održavanju koncerata, nastupa, gostovanja, turneja, te video, CD, DVD zapisima.

Stoga, pozivamo Vas da nam se u ime svih lijepih i nezaboravnih trenutaka koje ste proveli u Društvu ponovno priključite i postanete POTPORNI član KUD-a.

Da biste stekli status potpornog člana potrebno je plaćati godišnju članarinu od 100,00 kuna, čime stječete pravo na člansku iskaznicu, sudjelovanje u odlučivanju i radu Društva na godišnjim skupštinama, popuste pri kupnji ulaznica za godišnje koncerte i prigodne programe itd.


Podsjećamo Vas da na ovaj način – Vašim potpornim članstvom direktno podupirete naš rad – odnosno kontinuitet onoga što se i Vi sami započeli.

Na kraju, preostaje Vam samo da popunite priloženu pristupnicu, uplatite godišnju članarinu na naš žiro-račun broj: 2340009-1100046409 kod PBZ ( uz napomenu da pod svrhu uplate upišete:

uplata potporne članarine, te Vaše ime i prezime) ili to možete učiniti i osobno u dane održavanja pokusa (utorkom i petkom od 20-22 h).

Molimo Vas da sačuvate primjerak uplatnice do primitka članske iskaznice !

Ujedno, molimo Vas da obavijestite i sve ostale članove (koje susrećete), sa kojima ste u kontaktu ili ih se prisjetite, o ovoj akciji, te da nam se i oni priključe !!!

NAPOMENA: S obzirom na iskazani interes osnivanja ekipe VETERENA (folkloraša i tamburaša), molim Vas da nam u Upitniku pod posebnim napomenama naznačite da li i Vi želite aktivno sudjelovati u radu VETERANA , te u kojoj sekciji.Nakon obrade svih podataka, te ovisno o iskazanom interesu, obavijestit ćemo Vas o rezultatima, te o eventualnom početku rada VETERANA.

Unaprijed Vam se zahvljujamo na odazivu i radujemo se skorom susretu sa Vama !

 

Za sve eventualne nejasnoće, slobodno se javite na tel. 098-366-430 (Tihomir Krmek), ili putem e-maila: kontakt@moslavina.hr, tihomir.krmek@gmail.com

ili dođite osobno u dane održavanja pokusa (utorkom i petkom od 20 – 22 sata).


Sa izuzetnim poštovanjem,
Predsjednik KUD-a :
Tihomir Krmek


Upitnik